A A A
10.07.2018iz EEN Mreze

Institut za razvoj preduzetništva iz Grčke, zainteresovan za zajedničko učešće na specifičnim pozivima u okviru programa H2020

Institut za razvoj preduzetništva (iED) – Grčka je istraživačka organizacija posvećena promociji inovacija i unaprjeđenju preduzetničkog duha. 

Institut se bavi razvojem novih inovativnih ideja i zainteresovani su za dijeljenje istih sa potencijalnim partnerima. Oni razvijaju i nude inovativna rješenja koja olakšavaju razvoj zdravog preduzetništva i promovišu zapošljavanje i zainteresovani su za saradnju sa društvenim, akademskim i poslovnim partnerima iz cijelog svijeta.

Učešće na otvorenim pozivima u okviru programa H2020 će omogućiti zainteresovanim parterima, da zajedno sa Institutom za razvoj preduzetništva realizaciju nove inovativne ideje, a sve sa ciljem razvoja  i prenosa znanja, promovisanja preduzetničke kulture i povećanja efikasnosti i održivosti preduzeća.

Više informacija o Institutu za razvoj preduzetništva i njihovim aktivnostima, možete naći na web stranici: https://ied.eu// .

Takođe, više informacija o aktuelnim pozivima u okviru programa H2020 i rokovima za prijavu, možete naći na web stranici Instituta: https://ied.eu/what-we-do/research-ideas/ .