A A A

Umrežavanje partnera u okviru EU programa Horizont Evropa, 14. decembar 2021. godine

Privredna komora Crne Gore, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore 14. decembra 2021. godine organizuju događaj posvećen povezivanju partnera u okviru EU programa za istraživanje i inovacije Horizont Evropa (2021-2027): Horizon Europe Matchmaking Event – Crna Gora, putem online platforme.

Učesnicima će biti predstavljene mogućnosti koje nudi program Horizont Evropa od strane predstavnika Evropske komisije, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore, Ministarstva ekonomskog razvoja Crne Gore i Privredne komore Crne Gore, ali i pružena mogućnost povezivanja sa ostalim učesnicima događaja u cilju umrežavanja i potencijalnog kreiranja partnerstava, te pripreme zajedničkih projekata u okviru ovog programa.

Događaj umrežavanja pružiće potencijalnim aplikantima iz Crne Gore priliku da se sastanu i razgovaraju o idejama za zajedničke projekte i kreiranje konzorcijuma. Glavni dio događaja obuhvatiće online bilateralne sastanke sa partnerima zainteresovanim za iste teme u okviru poziva za 2022. godinu. Nakon uspješne registracije i podnošenja profila institucije/organizacije, učesnici će moći unaprijed da dogovore bilateralne sastanke koristeći online B2B alat.

Događaj će obuhvatiti:

1. Panel sesiju na kojoj će govoriti predstavnici Evropske komisije, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore, Ministarstva ekonomskog razvoja Crne Gore i Privredne komore Crne Gore.

2. 1:1 sastanke. Nakon registracije, učesnici će biti pozvani da pregledaju profile institucija/organizacija koji su pokazali interesovanje za saradnju i zakažu 1:1 sastanke.

Registracija je otvorena za zainteresovane strane koje imaju ambiciju da učestvuju u projektima saradnje u okviru oblasti koje pokriva program Horizont Evropa, uključujući univerzitete i istraživačke institucije, opštine, javnu upravu, nevladine organizacije i kompanije.

Link putem kojeg možete iskazati interesovanje za učešće u ovom događaju otvoren je do 1. decembra.

Registracija za poslovne susrete se vrši na sljedećem linku: https://horizon-europe.b2match.io

Najljubaznije vas molimo da kroz svoju mrežu proslijedite ovaj poziv zainteresovanim stranama.

Vjerujemo da ćete prepoznati važnost učešća na ovom događaju.