A A A

Prijavite se za poslovne susrete tokom sajma „Forward Green Expo“ - Solun, 8. i 9. mart 2024. godine

Međunarodni sajam „Forward Green Expo“ namijenjen je kompanijama, agencijama i organizacijama koji primjenjuju savremene modele za korišćenje sirovina, građevinskih materijala, tehnologija, reciklažu i ambalažu, koje će kroz inovativna rješenja i pametna partnerstva imati pozitivan uticaj na smanjenje zagađenja životne sredine, povećanje održivosti proizvoda i usluga, uz istovremeno stvaranje novih poslovnih mogućnosti.

Ovogodišnji sajam će paralelno predstaviti Renevable Energitech izložbu, koja obuhvata sektore obnovljivih izvora energije, skladištenja energije, vodonika i zelenih gasova, električne mobilnosti, uštede energije, aplikacija za pametno upravljanje i uopšte sektore nove, zelene energetske ekonomije.

Više informacija o sajmu možete pronaći na sljedećem linku: https://www.forwardgreen-expo.gr/en/, kao i na linku: https://www.renewable-energytech-expo.gr/en/

B2B susreti

Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore, kao koordinator projekta Enterprise Europe Network Montenegro, poziva vas da se prijavite za poslovne susrete, koji će se održati tokom trajanja ovogodišnjeg sajma.

Federacija industrija Grčke (SBE), u okviru Enterprise Europe Network – Hellas, u saradnji sa TIF HELEXPO S.A., organizuju poslovne B2B susrete. Domaćini su obezbijedili poseban “Program hostovanih kupaca“,  za koji se strani kupci/investitori (uvoznici, distributeri, investitori, proizvođači, itd.) mogu prijaviti kako bi pokrili svoje troškove puta i smještaja.

Kako se prijaviti?

• Prijavite se na stranici za B2B susrete, i popunite sva tražena polja u kreiranju vašeg profila, uključujući makar jedan „Marketplace“. (https://circular-renewableb2b.b2match.io/page-241)

• Rok za registraciju je 4. mart 2024. godine, ali je poželjno da se prijavite što prije. Vašu prijavu evaluira HELEXPO.

Ukoliko je vaša prijava prihvaćena:

  • HELEXPO će vas obavijestiti mailom i dati instrukcije kako da zakažete sastanke.

Napomena: najmanje 5 sastanaka na platformi za B2B susrete po učesniku je preduslov konačne potvrde učešća. Takođe, HELEXPO zadržava pravo da vam dodatno zakaže sastanke i sa drugim učesnicima, u skladu sa vašom djelatnošću, sektorom djelovanja i interesovanja.

HELEXPO će i rezervisati i pokriti troškove vašeg puta i smještaja.

Poslovni susreti će okupiti kompanije, istraživačke organizacije i druga relevantne institucije javnog i privatnog sektora iz velikog broja evropskih zemalja. Ovo je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata i sklapanje ugovora. Sastanci će se održavati u posebnom prostoru i biće unaprijed dogovoreni putem ove web platforme.

Pored prisustva B2B sastancima, učesnici će imati priliku da prisustvuju raznim specijalnim događajima koji se organizuju na sajmu, sa fokusom na zeleno preduzetništvo, inovacije i energiju.

Za više informacija se možete obratiti na mail: ljiljana.belada@mek.gov.me.