A A A

Poziv za B2B sastanke tokom Sajma turizma u Beogradu

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva, poziva da se prijavite na međunarodne poslovne susrete koji se održavaju u okviru 45. Međunarodnog sajma turizma, 22. i 23. februara 2024. godine, u Beogradu.

Međunarodni sajam turizma, koji je prepoznat kao jedan od najznačajnijih u jugoistočnoj Evropi, i ove godine će okupiti veliki broj izlagača i posjetilaca, a pod sloganom “Avantura počinje ovdje!” biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, smještajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije. Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posjetiocima, kroz prezentacije, degustacije i predstavljanje lokalne kulture, hrane i tradicije, donosi mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

U cilju što kvalitetnije organizacije poslovnih sastanaka, kreirana je specijalna onlajn platforma koja omogućava registrovanim učesnicima da odaberu potencijalne partnere u skladu sa svojim potrebama i interesima. Tokom trajanja međunarodnih poslovnih susreta učesnici će imati priliku da se sastanu sa kupcima i kompanijama na unaprijed zakazanim sastancima. Sastanci se održavaju u Hali 1 Beogradskog sajma, i to:

22.02. od 11:30h do 17h

23.02. od 10:30h do 17h

Učestvovanje na B2B susretima je besplatno, registracija i zakazivanje sastanaka su otvoreni do 18. februara 2024. godine, a vrše se putem linka:

https://belgradetourismfair.talkb2b.net/

Za dodatne informacije možete se obratiti Jeleni Adžić, samostalnoj savjetnici iz Sektora za međunarodnu saradnju PKCG i članici EEN tima, e-mail: jadzic@pkcg.org