A A A

MOGUĆNOSTI POSLOVANJA REGIONA ZAPADNOG BALKANA – REGIONA NORDIJSKIH ZEMALJA

Evropska mreža preduzetništva Srbije u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Danske, Ambasadom Republike Finske i Ambasadom Kraljevine Švedske organizuje poslovni forum na temu:

MOGUĆNOSTI POSLOVANJA REGIONA ZAPADNOG BALKANA – REGIONA NORDIJSKIH ZEMALJA  

16-18. oktobar 2018. godine

Privredna komora Srbije

Resavska 15, Beograd

Učesnici foruma i predstavnici privrede zemalja regiona će imati priliku da se bliže upoznaju sa nordijskom poslovnom kulturom, primjerima i koristima implementacije njihovog pristupa poslovanju, kao i da direktno identifikuju potencijalne oblasti za saradnju sa nordijskim investitorima u Srbiji ali i predstavnicima privredne delegacije iz Nordijskih zemalja koji će prisustvovati forumu.  

Glavni cilj foruma je da se privrednici putem bilateralnih razgovora sa sagovornicima iz komplementarnih sektora povežu, predstave mogućnosti svojih kompanija i proizvoda i uspostave buduću saradnju.

Forumi su podijeljeni po danima sa ciljem snažnije posvećenosti svakoj zemlji nordijskog tržišta, te će prvi forum biti održan 16. oktobra 2018. g. na kome će učešće uzeti privrednici iz Regiona Zapadnog Balkana i privrednici Kraljevine Švedske. 17. oktobra 2018. g. održaće se privredni forum sa predstavnicima Regiona Zapadnog Balkana i privrednicima iz Kraljevine Danske, dok je 18. oktobar 2018. g. rezervisan za privrednike iz Regiona Zapadnog Balkana i Republike Finske.

Svoje mjesto na forumu možete obezbijediti tako što ćete se registrovati na platformi putem linka http://nordiccountriesweek2018.talkb2b.net/

Rok za registraciju za kompanije iz zemalja Zapadnog Balkana je 08.10.2018. godine, a radnik jezik foruma i bilateralnih susreta je engleski.

Agenda se nalazi u prilogu.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.