A A A

BLUE DIGITILIZE 2021 virtuelni poslovni susreti

Suočeni s posljedicama pandemije, kao i načinu poslovanja koje ona nameće, primorani smo da iskoristimo prednosti tehnologije za prevazilaženje trenutnih problema. U većoj ili manjoj mjeri, većina preduzeća je suočena sa procesom intenzivne digitalne transformacije.

Više neko ikada, jasno je da je digitalna tranzicija ključ napretka i fleksibilnosti evropskog razvoja malog i srednjeg biznisa. Razmjena ideja, iskustava i dobrih praksi, od izuzetne je važnosti za napredak, uspjeh i održivost poslovanja.

Imate li inovaciju u području plave ekonomije? Želite li da stvorite nove poslovne prilike kroz međunarodnu saradnju ili partnerstva na tehnološkim ili istraživačkim projektima?

Pozivamo vas da učestvujete na virtuelnom događaju Digital transformation of the blue economy, koji će se održati 25. marta 2021. godine, u okviru EU Industry Days 2021, u organizaciji Evropske preduzetničke mreže. Učesnici iz svih djelova svijeta povezaće se kako bi raspravljali o izazovima digitalizacije plavog preduzetništva, njegovom potencijalu, kao i saradnjom sa ICT sektorom.

Poslovni susreti izvrsna su prilika za pronalaženje novih partnera i ostvarivanje istraživačke i tehnološke saradnje. Poziv se odnosi na mikro, mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, startupove, istraživačke institucije, donosioce odluka i kreatore politika iz područja plave ekonomije.

Događaj je kombinacija webinar sesija, radionice i poslovnih susreta, a sve informacije i program možete pronaći na web stranici https://bluedigitalize.b2match.io/.

Učešće je besplatno, i potrebno je da se registrujete putem b2match platforme.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.