A A A

B2B @ Forward Conference Banja Luka

Evropska mreža preduzetništva organizuje hibridne poslovne susrete B2B u okviru drugog dana „Forward konferencije“, 10 decembra 2021. godine.

Naime, Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske i Inovacioni centar Banja Luka će 09. i 10. decembra 2021. godine organizovati dvodnevni događaj pod nazivom „Forward konferencija“, u prostorijama Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske.

U fokusu konferencije će biti regionalna perspektiva digitalne ekonomije, prvenstveno zbog njenog uticaja na razvoj privrede čime postaje prilika za jačanje konkurentnosti. Od državnih institucija se očekuje brza reakcija, prelazak na digitalne servise u cilju podizanja efikasnosti i modernizacije javnog sektora. Kroz panel diskusije će se tražiti odgovori i dijeliti iskustva kako pripremiti i započeti uspješnu digitalnu transformaciju.

Na „Forwardu“ će biti riječi o aktuelnim svjetskim trendovima, ali i o razlozima zašto zemlje sa razvijenim ekonomijama i profitabilne kompanije izdvajaju digitalnu transformaciju kao prioritet.

Pored toga, razgovaraće se i o naučno-tehnološkim parkovima kao generatorima uspjeha ekonomija kroz znanje i istraživanje koje iz njih proizilaze. Poznato je da se zahtjevi tržišta konstantno mijenjaju, i potrebno je brzo reagovati i adaptirati se na promjene koje četvrta industrijska revolucija nosi sa sobom. Fokus panela u kom učestvuju predstavnici naučno-tehnoloških parkova iz regiona će biti na razmjeni iskustava i dobrih praksi.

Agendu konferencije možete vidjeti na linku: https://forwardconf.org/agenda/

Pozivamo Vas da učešće na Konferenciji “Forward” iskoristite i da pronađete partnere i saradnike kroz poslovne/b2b susrete koji će biti organizovani za sve učesnike konferencije. Poslovni susreti će biti organizovani pod okvirom projekta Evropska mreža preduzetništva (Entreprise Europe Network EEN).

Registracija za poslovne susrete i konferenciju se vrši putem linka: https://forward-conference.b2match.io/signup.

Nakon registracije, možete odabrati i učesnike konferencije s kojima želite da imate sastanak.