Format: 2024-02-25
 • 06.03.2024

  Poslovni forum i B2B susreti crnogorskih i bosanskohercegovačkih privrednika

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Uz podršku Evropske mreže preduzetništva, Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine organizuje poslovni forum i bilateralne susrete crnogorskih i bosanskohercegovačkih privrednika iz oblasti drvoprerađivačke industrije i opremanja objekata.    

 • Repeats every week until Pon Mar 04 2024 .
  08.03.2024

  Prijavite se za poslovne susrete tokom sajma „Forward Green Expo“ - Solun, 8. i 9. mart 2024. godine

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Međunarodni sajam „Forward Green Expo“ namijenjen je kompanijama, agencijama i organizacijama koji primjenjuju savremene modele za korišćenje sirovina, građevinskih materijala, tehnologija, reciklažu i ambalažu, koje će kroz inovativna rješenja i pametna partnerstva imati pozitivan uticaj na smanjenje zagađenja životne...

 • 18.04.2024

  Poziv na "Meet4Business - MEGRA 2024"

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

   Sa zadovoljstvom vas pozivamo na »Meet4Business MEGRA 2024« – vodeći slovenački B2B događaj za građevinare, inženjere, arhitekte i stručnjake iz oblasti energetike. Ovaj događaj, podržan od strane European Enterprise Network (EEN), predstavlja savršenu platformu za širenje vaših poslovnih mogućnosti, i to besplatno! 

 • 22.02.2024

  Poslovanje u SAD: Šta treba da znate o ulasku na američko tržište

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Kroz projekat Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network - EEN), u četvrtak, 22. februara, biće organizovan prvi u nizu serije webinara “Embracing global markets”, pod nazivom “Doing business in the United States: what you need to know about entering the US market”. Prvi webinar organizuju evropsko - američka...

 • 22.02.2024

  Poziv za B2B sastanke tokom Sajma turizma u Beogradu

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva, poziva da se prijavite na međunarodne poslovne susrete koji se održavaju u okviru 45. Međunarodnog sajma turizma, 22. i 23. februara 2024. godine, u Beogradu.

Pages