Format: 2021-01-25
 • 26.10.2020

  Treći regionalni poslovni forum

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po treći put organizuju Regionalni poslovni forum, koji će se odžati 10. novembra 2020

 • 23.10.2020

  Textile Fashion Tech

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Textile Fashion Tech je događaj međunarodnog formata koji omogućava kreiranje poslovnih sporazuma u okviru modne i tekstilne industrije, koji organizuju Ministarstvo ekonomije, trgovine i poljoprivrede i Ministarstvo inostranih poslova Ukrajine u okviru SME Week-a.

 • 14.09.2020

  Crowdfunding kao alternativni nacin finansiranja

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Imajući u vidu da je posljednjih godina finansiranje privatnog sektora doživjelo svojevrsnu mini revoluciju koja ima potencijal da značajno utiče na proširenje dijapazona izvora finansiranja, Evropska mreža za crowdfunding u saradnji sa parterima projekta Mreža evropskih preduzetnika EEN je 8 i 11.septembra 2020.godine...

 • 09.09.2020

  Virtuelni b2b susreti sa proizvođačima hrane i vina iz Španije

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  Ministarstvo ekonomije, kao koordinator Konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network – EEN) Montenegro, u saradnji sa Privrednom komorom za industriju i usluge Toleda iz Španije, organizuje virtuelne B2B susrete, uključujući i EEN partnere iz Albanije, Bugarske, Hrvatske i Srbije.

 • 08.09.2020

  TAIEX radionica o Direktivi (2011/7) o zakašnjelim plaćanjima

  Email Share on Facebook Share on Twitter Other

  U okviru aktivnosti TAIEX mehanizma, Kancelarija za evropske integracije, a na osnovu preporuka Evropske komisije i DG NEAR-a, sredinom oktobra 2020. godine organizuje online radionicu  na temu Direktive (2011/7) o zakašnjelim plaćanjima (Late Payment Directive). 

Pages