A A A
23.10.2020iz EEN - Crne Goreiz EEN Mreze

Textile Fashion Tech

Textile Fashion Tech je događaj međunarodnog formata koji omogućava kreiranje poslovnih sporazuma u okviru modne i tekstilne industrije, koji organizuju Ministarstvo ekonomije, trgovine i poljoprivrede i Ministarstvo inostranih poslova Ukrajine u okviru SME Week-a.

Textile Fashion Tech je platforma koja će ove godine virtuleno povezati kompanije/dizajnere u potrazi za proizvodnim partnerima sa proizvođačima, pružaocima usluga i dobavljačima u okviru tekstilne i modne industrije.

Enterprise Europe Network Vas poziva da učestvujete u virtuelnom događaju koji se održava 2-6. novembra 2020, koji će onlajn organizovati sastanke kupaca i dobavljača.

https://matchmaking-event-food-industry-and.b2match.io/

Predstavnici sljedećih kategorija su pozvani da učestvuju u virtuelnom događaju:

• Proizvođači u tekstilnoj industriji

• Prodavci

• Veletrgovci

• Prodavnice lanaca

• Dizajneri

• Spoljnotrgovinski društva

• Predstavnici modne štampe

• Predstavnici sektorskih udruženja

Kako je sve planirano?

  1. Registracija je do 2. novembra 2020.

Od registracije do događaja, dobijaćete redovno e-poštu sa objašnjenjima šta sljedeće treba da uradite.

  1. Podesite profil - Kreirajte jak profil koji će podići vašu vidljivost drugima na ovoj platformi. Neka bude jasno i koncizno. Vaš profil bi trebalo da opiše ko ste, šta možete da ponudite potencijalnim partnerima i koga želite da upoznate. Dobar profil će značajno generisati više sastanaka. Ne zaboravite da će vaš profil biti uživo i vidljiv čak i poslije događaja.
  2. Zakažite sastanke - Budite aktivni, a ne reaktivni. Pregledajte profile objavljenih učesnika i pošaljite pozive za sastanak onima koje želite da upoznate na događaju. Dodavanje smislene informacije zašto ste zainteresovani za sastanak povećaće šansu da vaš zahtjev bude prihvaćen. Prihvaćeni pozivi za sastanak biće automatski planirani.
  3. Stvarajte veze

 

Oko 1-2 dana prije događaja dobićete e-poruku sa detaljnim rasporedom sastanaka. Dnevni red sastanka možete da provjerite i na mreži ili putem aplikacije b2match.

Učesnici će biti unaprijed obaviješteni o svim potrebnim detaljima o sastancima.

Tehničke pripreme

• video alat je već integrisan na ovu web stranicu, nisu potrebni zoom ili MS timovi

• provjerite kvalitet zvuka, preporučuje se korišćenje slušalica

• koristite dobru web kameru za poboljšanje kvaliteta slike, izbjegavajte povezivanje putem telefona

Preuzmite aplikaciju b2match da biste se mogli pridružiti događaju i imati raspored sastanka uvijek pri ruci. Možda ćete dobiti dodatne zahtjeve za sastanke ili otkazivanja tokom događaja.

Više detalja možete naći na linku https://matchmaking-event-food-industry-and.b2match.io/a