A A A

Poslovni susreti u okviru RENEXPO 2019

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji - Privredna komora Srbije i REECO d.o.o. organizuju međunarodne poslovne susrete koji će se održati u okviru 6. Međunarodnog sajma obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, upravljanja vodama i otpadom (RENEXPO) koji će se održati 25. aprila 2019. godine u Belexocentru, Beograd.

RENEXPO Beograd je najznačajniji sajam energije, otpada i vode u regionu Zapadnog Balkana, na kojem predstavlja 120 međunarodnih izlagača, 2000 profesionalnih posetilaca, 800 učesnika konferencije. Dvodnevni sajam i konferencijski program okuplja relevantne stručnjake, donosioce odluka i kompanije, pružajući idealnu platformu za istraživanje poslovnih prilika, uspostavljanje partnerstava, dobijanje vrijednog uvida u različite oblasti zelenog razvoja u Srbiji i regionu.

Obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost, upravljanje vodama i upravljanje otpadom su prioritetne oblasti za ekonomski razvoj i međunarodnu saradnju i stoga ovaj događaj podržavaju relevantne institucije i industrijska udruženja.

Međunarodna industrija ima priliku da upozna strateške partnere, trgovce i potrošače iz čitavog regiona Zapadnog Balkana, kao i da promoviše svoje proizvode, tehnologije i usluge u 100% profesionalnoj i poslovnoj publici.

Pored visoko razvijenih konferencija, radionica, okruglog stola, foruma i panela, događaj 2019. godine stvara uslugu dodane vrijednosti - organizovane bilateralne poslovne susrete.

GLAVNE TEME (sajamske teme)

  • Obnovljiva energija i prateća infrastruktura
  • Energetska efikasnost
  • Održivo upravljanje vodama
  • Upravljanje čvrstim otpadom
  • Održivi transport

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a registracija je obavezna.

Rok za registraciju je 12.april 2019., putem linka: http://renexpo-energy-waste-water-2019.talkb2b.net/

Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju.