A A A

Poslovni susreti na Međunarodnom sajamu privrede, Mostaru 2019

Privredna komora Crne Gore organizuje učešće crnogorskih privrednika na 22. Međunarodnom sajmu privrede, koji će se održati u Mostaru, Bosna i Hercegovina u periodu od 9-13. aprila 2019. godine. Mostarski sajam je afirmisan kao najveća i najznačajnija manifestacija iz oblasti privrede u Bosni i Hercegovini. Ove godine se održava na 30.000 m² sajamskog izložbenog prostora, na kojem će biti više od 800 izlagača – preduzetnika iz zemalja regiona.

Pored nastupa na sajamu, za predstavnike privatnog sektora, Privredna komora Crne Gore u saradnji sa INTERA Tehnološkim parkom Mostar, organizovaće međunarodne poslovne susrete privrednika prvog dana održavanja Mostarskog sajma 9. aprila 2019. s početkom u 14 sati u dvorani br. 3 Paviljona 1 mostarskog sajma.

Navedeni skup, koji se organizuje kroz projekat „Mreža evropskih preduzetnika“ podržan od strane Evropske komisije, ima za cilj da informiše privrednike o načinima pristupanja sredstvima iz  EU programa „SME instrument“ i „COSME“ kao i da olakša pronalaženje novih kupaca, dobavljača, partnera ili novih poslovnih kontakata iz zemalja iz regije zapadnog Balkana ili šire (Italija, Mađarska, Austrija, Turska, Kina, itd.).

Krajni rok za prijavu je 8. april 2019. godine, na linku: http://mostar2019.talkb2b.net/hra do 09. aprila će prijavljeni učesnici moći da izaberu profil kompanija za koje su zainteresovani, kao i da rezervišu B2B sastanke.

Učešće na Samitu i poslovnim susretima je  pokriveno od strane organizatora, a registracija učešća je obavezna.

Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 020/230 545.