A A A

B2B @ Regionalni Poslovni Forum Novi Sad 2019

Evropska mreža preduzetništva Srbije u saradnji sa Autonomnom pokrajinom Vojvodina, Skupštinom evropskih regija, Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Novosadskim sajmom organizuje Regionalni poslovni forum u periodu 1.-.4. oktobra 2019 u Novom Sadu. Ovogodišnji Regionalni poslovni forum održaće se u vreme trajanja 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma u Novom Sadu.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regiona, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum nudi mogućnost da se iznesu i predstave poslovni potencijal i ideje, a takođe i povezuje preduzetnike sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija. Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. 

1. Oktobra poslovni susreti će biti za kompanije iz sljedećih sektora:

  • Poljoprivreda i prehrambena industrija
  • Metalo-prerađivačka industrija
  • Prateće komponente u automobilskoj industriji
  • Informacione tehnologije

3.-.4. Oktobra poslovni susreti će biti za kompanije iz sljedećeg sektora: 

  • Turizam

 

Učešće na ovom događaju je besplatno, a prijavu za poslovne susrete možete izvršiti na web stranici:  http://rbf2019novisad.talkb2b.net

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.