A A A

INTO 2017

Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia (Fundació Bit) iz Španije Vas poziva na 12. Konferenciju o Inovativnosti i Turizmu  - Innovation and Tourism Conference (INTO)  i u okviru nje poslovnim susretima Enterprise Europe Network-a, koji će se održati 30.novembra i 1.decembra 2017 u Palma de Majorki. 

Cilj konferencije, seminara i poslovnih susreta je da se analiziraju aktuelni trendovi, potencijalni i glavni uticaji u turističkoj industriji, i svakom segmentu putovanja, razmjena iskustva i transfer znanja.

Glavne teme:

  • Vještačka inteligencija: trenunto stanje
  • Potencijali i uticaji u turističkoj industriji
  • Vještačka inteligencija i iskustvo putovanja
  • Vjernost klijenata i socijalna reputacija
  • Budući trendovi

Poslovni susreti će ove godine okupiti veliki broj poslovnih subjekata, početnika u biznisu, kompanija, univerziteta, preduzetnika, istraživačkih centara, institutcija.

Međunarodni poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere i dogovore eventualnu buduću saradnju.

Registraciju, kao program možete vidjeti na linku: http://into2017.talkb2b.net/

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima i konferenciji, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 30. novembra 2017. godine.